Gå til innhold

Homecoming, innlegget som aldri ble postet…

01/19/2012

Fant nå, ganske nøyaktig 3 måneder etter homecoming, innlegget som jeg skrev men som jeg glemte og poste. flaut, men ja. så her kommer homecoming innlegget som skulle vært postet i midten av oktober…

Tirsdag:

SuperHero day.

Onsdag:

Pink day. skulle egentlig være powder puff game den dagen, men siden det regna så ble den flytta til Tirsdagen som kommer nå (18.Okt) Powder Puff game er en fotball kamp der jentene spiller (junior mot Senior) og guttene er cheerleadere.

Fikk kjøpt sko til homecoming, det var en stoor lettelse!

Torsdag:

Theme Day, juniors hadde animal kingdom som sitt theme. Stairwall’en var seriøst kjempe bra dekorert! Bildene er ikke av beste kvalitet.

Fredag:

Class colors. Juniors sin «farge» var hvit. Skoledagen ble en del kortere enn vanlig for i last block var det pep rally. Alle samles in the gym, og så har klassetrinnene konkuranser mot hverandre og annet fancy stuff. på «lage mest lyd» konkuransen (som forresten seniors alltid vinner), klarte vi (juniors) og lage mer lyd enn Seniors, de kom faktisk på tredje plass, woho!

Etter skolen ble jeg henta av en venn, og så dro vi til Zinga (Froyo place) med to av hans kompiser. Zinga var seriøst yummi, det var dispensere med forskjellige smaker frozen yoghurt (alle som var gluten free var merket), og med maange forskjellige toppinger, og når du var ferdig veide du bare koppen. Billig var det oog, me like! To av bildene er tatt fra Zinga sin facebook side, derfor facebook kvaliteten.

halv syv ble jeg henta av noen venniner for å gå på football kampen. Selve kampen var ikke sånn kjempe spennende Stone bridge vant 49-7.

Lørdag:

I dag var dagen for homecomig!! I halv 11 tiden dro jeg og mom til Dulles Town centeret for å ta manicure and pedicure, var seriøst super herlig, og neglelakken matcha kjolen min!

Fikk kjøpt litt sminke hos Nordström, kjøpte to MAC øyenskygger, en lipgloss og en liten kost. Elsker fargene!

Vi spiste lunch hos Olive Garden, supergod restaurant som har en glutenfree meny og som kan tilby glutenfree pasta.

Dro til Bethany’s house for å stelle meg til homecoming sammen med de andre jentene. Der vi også tok bilder. (jeg er tredje fra venstre på de to første bildene)

Før vi tok turen videre til Logan’s (som forresten også har glutenfree menu) for å spise middag. På bordene sto det skåler med peanuts me skall på, og når du hadde skreld de kunne man kaste skralet på gulvet, var ganske rart å se egentlig!

Selve dansen var helt ok. Høydepunkten med Homecoming var stellings, middag og sleepoveren etterpå. Vi dro til Michelle’s house, for sleepover. Var utrolig kos og vi spise utrolig god ice cream!

-Hilde

Reklamer
No comments yet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: